Da kan du trygt besøke oss i Hundvåg Hud- og Fotklinikk!

Hos oss vil du komme i kontakt med en fotterapeut med lang erfaring på både føtter og behandling av klassiske plager i relasjon med hud, skjelett og negler. Som fotterapeut kan vi lege en rekke plager, samtidig som vi forebygger og behandler en rekke fotplager.

Dersom du opplever smerter- eller redusert funksjonsevne i foten anbefaler vi deg å ta kontakt med oss. 

Som fotterapeut kan vi hjelpe deg som er plaget med

  • Vorter
  • Liktorn
  • Tørr hud
  • Hudsprekker
  • Neglesopp
  • Klonegl
  • Inngrodd tånegl
  • Bøylebehandling
  • Kunstige negler
  • Negleprotese

Er du i risikogruppen?

Fotterapi tilbys til alle grupper mennesker. Gamle, unge, kvinner og menn. Mennesker med eksem, psoriasis, revmatikere, diabetes, hjerte- og karsykdom betegnes ofte som risikopasienter. Regelmessig besøk hos fotterapeut kan lette plagene og minske risikoen for komplikasjoner.

For oss er kvalitet og kompetanse to viktige nøkkelord i vår daglige drift – nettopp for å kunne gi deg som pasient de beste behandlingene som er tilgjengelige. Vi er en klinikk i kontinuerlig utvikling og er over gjennomsnittet opptatt av å tilegne oss nye kunnskaper.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk i Sundegården, adresse Hundvågveien 50. Vi har fornøyde pasienter i hele Stavanger og omegn.

Kontakt oss for konsultasjon hos fotterapeut!

Hundvågveien 50, 4085 hundvåg