Om oss

Hundvåg hud og fotklinikk AS ble etablert i 2014 av Kathrine Bjørnsen i Hundvågkrossen, velværegården.

Våren 2016 ble Benedicte Gjelsten medeier, og klinikken ble dermed utvidet til to autoriserte fotterapeuter. I 2017 flyttet klinikken inn i større og oppgraderte lokaler i Sundegården, Hundvågveien 50.

Siden oppstart har vi vært i stadig utvikling, og utvidet behandlingstilbudene. Vi er forpliktet til å holde oss faglig oppdatert og tilegne oss nye kunnskaper.

I 2019 startet Kathrine og Benedicte videreutdannelse i systematisk vurdering, forebygging og behandling av diabetesfoten ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Vi er opptatt av å tilby profesjonelle behandlinger av høy kvalitet.

Alle behandlinger som utføres hos oss, utføres av autorisert helsepersonell.

Om oss

Kathrine Bjørnsen

Autorisert fotterapeut med videreutdanning i diabetes, hudpleier og negledesigner.
Kathrine startet sin karriere som negledesigner på Roaldsøy i 2011, hvor hun drev egen bedrift. Senere utvidet hun og flyttet til egne lokaler på Storhaug. I 2014 var hun ferdig utdannet fotterapeut og startet da opp med klinikken på Hundvåg. For å øke kompetansen og møte tilbudet i markedet valgte hun i 2019 å ta en videreutdanning innen diabetesføtter. I tillegg til dette har også Kathrine flere års erfaring innen hudpleie og velvære.

Om oss

Benedicte Gjelsten

Autorisert fotterapeut med videreutdanning i diabetes, hudpleier og manikyrist.
Benedicte ble utdannet fotterapeut i 2009 og hudpleier i 2010. Hun jobbet i flere år ved formteam på Sandnes, i 2015 ble hun vikar for Kathrine i hennes permisjon, og ble året etter medeier. Hun tok videreutdanning innen diabetesføtter i 2019 for å øke kompetansen innen sin lidenskap. Hun har i likhet med Kathrine flere års erfaring innen hudpleie, negler og velvære.

Om oss

Britt

Resepsjonist

Fothelse

En av fotterapeutens viktigste oppgaver er å finne årsaken til problemer og lidelser. Årsakskartlegging gjør det lettere å finne riktig behandling, og sannsynligheten øker for varig resultat. Vi sier ofte at føttene er grunnmuren til kroppen. For at kroppen skal fungere optimalt er det viktig at grunnmuren (føttene) blir vedlikeholdt og tatt vare på. Regelmessig fotterapi vil gi deg god fothelse, og forebygge fotproblemer. Føttene trenger også fagfolk!

Fotterapi

Fotterapi tilbys til alle grupper mennesker. Gamle, unge, kvinner og menn. Mennesker med eksem, psoriasis, revmatikere, diabetes, hjerte- og karsykdom betegnes ofte som risikopasienter. Det er svært viktig at disse kommer under kyndig behandling. Regelmessig besøk hos fotterapeut kan lette plagene og minske risikoen for kompikasjoner.

Forebygging

Noe av den viktigste jobben vi gjør er å forebygge fotplager. Ved å gå regelmessig til fotterapeut vil du redusere utvikling av feilstillinger i føttene, ulike fotproblemer og opprettholde en god fothelse. Selv om du ikke opplever problemer med føttene idag, vil fotterapi være en nyttig Investering for fremtiden. HUSK: Det er lettere å forebygge enn å reparere.

Hundvågveien 50, 4085 hundvåg