Voksing av legger

Etterspørselen etter voksbehandlinger har økt de seneste årene her til lands. Behandlingen er delvis permanent og svært fordelaktig for deg som ønsker å fjerne uønsket hår. Samtidig er det mange områder på kroppen som erfaringsmessig er vanskeligere å behandle. 

Hos oss i Hundvåg Hud- og Fotklinikk møter du hudpleiere med lang erfaring med voksing av legger. Når vi kombinerer vår kunnskap med gode alternativer av voks i vår behandling, har vi alle forutsetninger for å utøve gode behandlinger, helt uten bivirkninger, infeksjoner eller inngrodde hår.

Vi anbefaler deg som ønsker voksing av legger å besøke vår klinikk for å oppnå et perfekt resultat!

Vi har fornøyde kunder i hele Stavanger og omegn.

Er det smertefullt å vokse leggene?

Erfaringsmessig er ikke voksing av legger vår mest behagelige behandling, men heldigvis gjør det mindre vondt for hver gang du gjør det.

En av årsakene til at du bør besøke vår klinikk er det profesjonelle håndlaget og erfaringen. Vi hjelper deg på 1-2-3. Vi benytter oss kun av voks som ikke fester seg i hårene i huden din.

Dessuten er våre behandlere såpass erfarne at voksingen er ferdig på null komma niks! Vi benytter en type voks som fester seg i hårene og ikke i huden, noe som gjør behandlingen mindre smertefull enn andre behandlinger med voks.

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår klinikk i Sundegården!