Shellac &Pedikyr med Manikyr

Vi tilbyr shellac manikyr og pedikyr.

Påføres som neglelakk, tørkes i LED-lampe, og har følelsen som gele.

Varighet ca. 2 uker. Velg mellom 100 ulike farger.

Hvordan utføres behandlingen?

Når du besøker vår klinikk sørger vi for at neglene og neglebånd files og klippes til du får en fin fasong på neglene. Det er viktig å få et godt utgangspunkt for neglelakken som påføres i flere lag og herdes i en UV-lampe. Etter noen minutter i UV-lampen er neglelakken helt tørr.

I praksis er dette en enkel behandling, men som allikevel krever et håndlag med erfaring for å oppnå et perfekt resultat. Vi i Hundvåg Hud- og Fotklinikk anbefaler deg å besøke vår klinikk for å få et perfekt resultat.

Siden vår oppstart i 2014 har vi tilegnet oss en rekke fornøyde og faste kunder av manikyr og pedikyr med shellac. I dag forplikter vi oss til å holde oss faglige oppdaterte innen shellac, manikyr og pedikyr. På den måten kan vi tilby de beste og de mest effektive behandlingene.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende shellac, manikyr og pedikyr. Som oftest skal det ikke mye til for å gjøre neglene fine.

Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Stavanger og som ønsker shellac, manikyr og pedikyr hos en moderne klinikk i Sundegården med fokus på kvalitet og gode resultater!

Dersom du holder til i Stavanger eller omegn er vi det naturlige valget!

 

 

Priser

CND shellac ensfarget
710,-
CND shellac fransk/to farget
810,-
Fjerning av Shellac inkl manikyr
650,-
Reperasjon av negl med silke
50,- pr negl
Sportsmanikyr
560,-

Hundvågveien 50, 4085 hundvåg