PlasmaPen behandling

Enkelt forklart er PlasmaPen en liten maskin som strammer hud umiddelbart uten kirurgi, og som får deg til å se yngre ut, og løfter tunge øyelokk.

Imponerende nok er PlasmaPen verdens mest avanserte, ikke- invasive, hudløftende, hudstrammende og foryngende redskap som er beregnet for rynker og hengende hud. Formålet med behandlingen er å stimulere produksjonen av kollagen i huden slik at den fornyes og regenererer fuktighet.

Dette kan PlasmaPen løse 
PlasmaPen egner seg for deg som er plaget med tunge øyelokk, pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og dype rynker. PlasmaPen er svært presist og sprer ikke varme til omkringliggende områder som behandles.

Vi i Hundvåg Hud- og Fotklinikk har høy yrkesstolthet og holder oss godt oppdaterte innenfor fagfeltet. For oss er kvalitet et viktig nøkkelord – nettopp for å gjøre deg som pasient fornøyd. Siden oppstart har vi vært i stadig utvikling, og utvidet behandlingstilbudene deriblant PlasmaPen. 

Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap rundt PlasmaPen med engasjerte kunder. Kontakt oss i dag for mer informasjon eller besøk vår klinikk i Sundegården, sentralt i Stavanger!

Priser

Plasmapen
fra 4040,-
Plasmapen for pigmentflekker
fra 1600,-

Hundvågveien 50, 4085 hundvåg