Microneedling

Microneedling med den orginale eDermastamp.

I praksis er microneedling en behandlingsform hvor svært tynne nåler stempler mikroskopiske hull i huden. Ved hjelp av seks patenterte mikronåler lager de en kontrollert skade i huden. Dette gjør at hudens egen regenereringsprosess blir stimulert. Kollagenproduksjonen øker, og linjer glattes hud. 

Microneedling gir gode resultater på:

  • Rynker og fine linjer
  • Arr og aknearr
  • Pigmentflekker
  • Store porer

Vår maskin er medisinsk klassifisert og godkjent.

For oss i Hundvåg Hud- og Fotklinikk er det viktig å holde oss oppdaterte innenfor teknologien i vår bransje. Dette hjelper oss med å kunne tilby profesjonelle behandlinger av høy kvalitet, basert på høy fagkunnskap. Det er ikke tilfeldig at vi har opparbeidet oss mange gode kundeforhold siden vår oppstart i 2014. 

Grundig rens i forkant av behandling
Vi renser huden godt i forkant av behandlingen. Deretter åpner vi kanalene i huden slik at virkestoffene trekkes inn i huden. Deretter legger vi på en fuktighetsgivende maske.

Er microneedling- behandling smertefull?
Det er normalt å kjenne en varmefølelse i huden under selve behandlingen, og som oftest er man rød i huden samme dag man har gjennomført behandlingen.

Vi anbefaler deg å ta i bruk solkrem eller passende hjemmeprodukter som egner seg for din hud i etterkant av behandlingen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk i Sundegården, Hundvågveien 50, sentralt i Stavanger. Du kan også kontakte oss på telefon og e-post dersom du har spørsmål i forbindelse med microneedling! 

Priser

Medisinsk behandling med hyaluronsyre
fra 3000,-
Microneedling med kjemisk peel
1990,-
Microneedling med A, C og E vitaminer
1695,-

Hundvågveien 50, 4085 hundvåg