Kjemisk peeling

 

Kjemisk peeling hjelper deg med å fjerne gamle og skadde hudceller. Formålet med behandling er å stimulere huden til å produsere nye hudceller slik at du får en jevnere hud med frisk glød.

Våre peelinger er trygge å bruke og gir en stor effekt på huden. Merket vi bruker er Ekseption, og deres filosofi bygger på hudens PH verdi. Styrker hudbarrieren, og sammen med syrer, hyaluronsyre og peptider, bidrar dette til å bekjempe rynker, elastisitet, tørr hud, akne og pigmenteringer. Kjemisk peeling er blant de behandlingene som er vanligst å bruke for å endre hudens overflate og øke produksjonen av kollagen.

I dag finnes det flere ulike typer av kjemisk peeling og som gjør tilbudet svært allsidig over deg. Sammen finner vi den løsningen som egner seg best for nettopp ditt problem. Behandlingstiden med kjemisk peeling vil variere ettersom hvilket hudproblem du har.

Moderne klinikk med fokus på kvalitet

Siden vår oppstart har vi i Hundvåg Hud- og Fotklinikk vært i stadig utvikling, og utvidet behandlingstilbudene våre kontinuerlig. Vi er forpliktet til å holde oss faglig oppdatert og tilegne oss nye kunnskaper. Dette har medført til at vi er en moderne klinikk med de nyeste behandlingene som er tilgjengelige.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon vedrørende kjemisk peeling!

Du kan også besøke vår moderne klinikk i Stavanger med lokasjon Sundegården (Hundvågveien 50) for å bli bedre kjent med hvilke kjemisk peeling- behandlinger som kan hjelpe deg.

Priser

Konsultasjon inkl pre-peel
550,-
Kjemisk peeling
1040,-

Hundvågveien 50, 4085 hundvåg